Privacy Statement

FuuFoo beschermt jouw persoonlijke gegevens en privacy. In dit privacy statement kunt ulezen welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe wij uw gegevens bewaren en gebruiken. Dit privacy statement is van toepassing op onze website www.fuufoo.nl (de Website) en de diensten die wij, FuuFoo B.V., aanbieden. Dit privacy statement is niet van toepassing op andere websites waarvan op de Website links worden getoond. Als het goed is bevatten deze websites van derden ook een privacy statement. U wordt aangeraden het privacy statement van deze websites goed door te nemen.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens? 

FUUFOO B.V.
info{at}fuufoo.nl

Welke persoonlijke gegevens verwerken wij?

Uw persoonlijke gegevens kunnen op verschillende momenten worden verwerkt, zoals wanneer u onze Website bezoekt, een persoonlijk account maakt op onze Website, gebruik maakt van onze diensten of contact met ons opneemt. We verwerken de volgende gegevens: uw naam, uw e-mailadres, uw IP-adres, locatie.

Daarnaast verwerken wij ook de reviews die u op de Website achterlaat. Omdat deze reviews mogelijk gegevens over uw gezondheid bevatten, gaan wij extra zorgvuldig met deze reviews om. Zo vragen wij voor het gebruik hiervan uw uitdrukkelijke en ondubbelzinnige toestemming. De door u gegeven toestemming kunt u ten allen tijde weer intrekken. 

We bewaren ook niet-persoonlijke gegevens; zoals uw type browser, type computer en technische informatie van de manier waarop u contact maakt met onze Website.

Waarom bewaren wij uw persoonlijke gegevens?

We bewaren en verwerken uw persoonlijke gegevens om u in staat te stellen onze Website optimaal te gebruiken, onze diensten te verbeteren en te beschermen, uw persoonlijke account te beheren, voor marketingdoeleinden en om te delen op social media. Soms zullen we u persoonlijke gegevens gebruiken om u belangrijke informatie te sturen, zoals indien zich een interessante aanbieding voordoet, een verandering in onze algemene voorwaarden of privacy statement.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden zonder uw toestemming. 

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van al onze activiteiten. Als u geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, dan kunt u dit per e-mail kenbaar maken aan support{at}fuufoo.nl

Hoelang bewaren we uw persoonsgegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het bereiken van de hiervoor benoemde doeleinden.

Hoe beschermen wij uw persoonlijke gegevens?

Wij bewaren en verwerken uw gegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.

Dat betekent onder meer dat we er uw gegevens beschermen tegen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van uw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Wij doen dit met Secure Socket Layer (SSL). Hierdoor kunnen degenen die niets met uw gegevens te maken hebben, er niet bij.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens inzien, veranderen of verwijderen?

U kunt uw persoonlijke gegevens inzien en veranderen door in te loggen op uw account. Als u uw persoonlijke gegevens wilt verwijderen, kunt u een e-mail sturen naar support{at}fuufoo.nl.

Cookies

Wij gebruiken cookies om onze website te laten functioneren, onze website te verbeteren en om onze advertenties aan te passen. Een cookie is een klein stukje informatie dat op je computer wordt opgeslagen wanneer u onze Website bezoekt. Met cookies kan onze Website u herkennen wanneer u ons weer bezoekt. Cookies zorgen er daarnaast o.a. voor dat de Website snel is, u onze Website veilig kan bezoeken en wij fouten op onze Website kunnen opsporen. Als u geen cookies wilt ontvangen kunt u in uw browser uw instellingen veranderen en cookies verwijderen. Dit kan wel leiden tot verslechterd gebruik van de Website.

Wijzigingen aan deze privacy statement

Wij kunnen dit privacy statement zo nu en dan bijwerken. Als we een grote verandering aanbrengen in dit privacy statement, zullen we dit op onze Website vermelden en sturen wij u een e-mail.

Vragen?

Als u vragen of opmerkingen hebt, kunt ons bereiken op support{at}fuufoo.nl