De gast van deze aflevering is Dr. Michelle Westerhuis, zij is gynaecologe in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Dr. Westerhuis zal Iris en Josh deze aflevering bijstaan om al hun vragen rondom dit onderwerp te beantwoorden. 

Niet iedereen wil zwanger worden. Josh en Iris bespreken een aantal redenen die mensen hiervoor kunnen hebben en ook geeft Dr. Westerhuis hier haar mening over. Gelukkig zijn er een aantal wondermiddelen uitgevonden om zwangerschappen te voorkomen. Een flink aantal anticonceptiemiddelen komen langs in deze aflevering. Ook vertelt Iris over haar ervaring met de pil.

Daarnaast praten Iris en Josh over de verschillende opties die je hebt als je toch ongewenst zwanger bent. Tot wanneer kun je bijvoorbeeld de morning-afterpil nemen? En hoe gaat een abortus? Ook bespreken ze de verschillende meningen die mensen hebben als het gaat over abortus. 

Zo blijkt maar weer dat dit onderwerp je genoeg geeft om over te praten. Belangrijk is om iedereen in zijn waarde te laten en elkaars keuze te respecteren! Dr. Westerhuis sluit af met een aantal laatste tips en adviezen.

Josh & Iris Oversekst.com

Geschreven door

Josh & Iris Oversekst.com
Redactie
Bezoekers van Fuufoo.nl beoordelen
deze pagina gemiddeld met een 10
Beoordeel deze pagina