Elke piemel is prachtig zoals hij is, het gaat namelijk niet om het formaat, maar om de daad. Soms kan onder eikelrand van de piemel kleine bultjes ontstaan. Dit wordt een parelketting genoemd. Zo heb je dus heel veel verschillende soorten piemels: dikke, dunne, lange, korte of besneden piemels. 

Overal op de wereld lopen dus verschillende soorten piemels rond, maar niet elk land heeft dezelfde maat penis. Welke landen scoren hoog op de piemel-lengte ranglijst? Josh en Iris doen de “Grote” piemelquiz om hier achter te komen! 

Vaak onderschatten vrouwen de prestatiedruk die mannen voelen in bed: “hij kreeg hem niet omhoog”, “hij bleef niet lang genoeg stijf” of “het lukte hem niet om klaar te komen”. Josh geeft verschillende tips die kunnen helpen in bed, want veel van dit soort opmerkingen maken mannen alleen maar meer onzeker! En wist je dat de gemiddelde man na 5 minuten klaarkomt? Dus nergens om je voor te schamen als man. 

Het genot van de man mag niet vergeten worden! Eén ding dat wel vaak vergeten wordt bij mannen zijn de seksspeeltjes. Josh en Iris bespreken verschillende soorten speeltjes voor mannen. Jay, sekstoytester op Tess Tesst, vertelt zijn top drie favoriete seksspeeltjes voor mannen. 

Josh en Iris gaan deze aflevering op avontuur, omdat er niks mooier is dan een versierde piemel. Ze gaan langs bij Pimpgips.nl en er ontstaat een wedstrijd wie de mooiste piemel kan maken. Wil je weten wie er heeft gewonnen? Luister dan nu naar aflevering 5 Mannen en Piemels. 

Josh en Iris sluiten af met een prostaatcheck, want prostaatkanker is de meest voorkomende kanker onder de mannen. Piemels zijn mooie en soms ingewikkelde dingen. Het is belangrijk om over dit soort onderwerpen te blijven praten en vooral het gesprek met elkaar aan te gaan! Onthoud: elke piemel is mooi op z’n eigen manier. 

Josh & Iris Oversekst.com

Geschreven door

Josh & Iris Oversekst.com
Redactie
Bezoekers van Fuufoo.nl beoordelen
deze pagina gemiddeld met een 8
Beoordeel deze pagina