Om meer uit te leggen over de vagina, heeft Iris overheerlijke ‘kutbroodjes’ gemaakt voor Josh en vertelt ze over de verschillende onderdelen van de vagina. Niet iedere vagina ziet er namelijk uit als de welbekende pornopoes. Omdat iedere vagina anders is, laten sommige vrouwen een schaamlipcorrectie doen. Zou Iris ooit zo’n schaamlipcorrectie overwogen hebben? 

Er is natuurlijk veel meer dan alleen het uiterlijk van de vagina, je kunt er ook enorm leuke dingen mee doen. Namelijk, masturberen! Josh en Iris bespreken verschillende manieren hoe je als vrouw kunt masturberen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van seksspeeltjes. Tess, sekstoytester op Tess Tesst, verklapt haar top drie favoriete seksspeeltjes. Een top drie waar zowel Iris als Josh erg enthousiast van worden. 

Het hebben van een vagina heeft ook een minder leuke kant. Iedere maand komt namelijk de menstruatie om de hoek kijken. Iris en Josh praten over de eerste menstruatie en Iris deelt een gouden tip die ze van haar moeder kreeg toen zij voor de eerste keer menstrueerde. Verder wordt er besproken welke producten je als vrouw kunt gebruiken om je menstruatiebloed op te vangen. 

Naast het bloedverlies, komen er ook een hoop andere klachten kijken bij de menstruatie. Klachten die, volgens Iris, vaak nog worden onderschat door mannen. Iris neemt Josh daarom mee naar het Menstruatie Voorlichtingsinstituut in Eersel waar Josh gaat ervaren hoe het is om als vrouw te menstrueren. Spoiler alert: er zal veel gekreun en gesteun te zien en te horen zijn! 

Een ander verschijnsel wat voorkomt bij vrouwen is vaginisme. Iris en Josh leggen uit wat dit inhoudt en vertellen wat je kunt doen als je hier als vrouw last van hebt. 

Vrouwen en vagina’s, een fascinerend onderwerp met onwijs veel verschillende aspecten. Zowel positief als negatief. Dit maakt het des te belangrijker om over dit onderwerp te blijven praten. Dit geldt voor zowel vrouwen, als mannen. Iris en Josh sluiten af met een vrolijke noot: het random seksfeitje van de week! 

Josh & Iris Oversekst.com

Geschreven door

Josh & Iris Oversekst.com
Redactie
Hoe vond je deze pagina?
Laat als eerste een review achter!
Beoordeel deze pagina